De som svikit, kom tillbaka än en gång

Idag har varit en riktigt påfrestande dag. Dålig sömn, fullt upp hela dan. Allt har gått i motvind. Men jag klagar inte, jag har lugnat ner mig ett par kilon nu och väntar på min käre bror och på mat.
Imorgon ska det bli trevligt, jag ser fram emot att få ha roligt och släppa loss. Det ska bli galet!


All i want

Godmorgon

Julen är över,  eller iaf julafton och det känns skönt enligt min mening. Nu är det dags att tagga NYÅR tjejer och det ska bli himlans trevligt om allt går som vi planerat. Det tror jag nog.
Själv ligger man fortfarande i sängen och inte gör ett dugg, men det är sånt man får unna sig själv ibland.

Jag har ingen aning om hur dagen blir, ingen koll alls. Men det är härligt att inte ha allting planerat varje dag.


Skulle lagt in en bild ifrån Tyskland här, men eftersom det inte verkar funka får det bli ett vanligt tråkigt inlägg.

Merry Christmas

Merry Christmas, God Jul, Feliz Navidad och så vidare!

Jag ville bara hälsa God jul, jag är fixad och klar och ska snart åka ut till farmor där släkten är placerad.
Det ska bli underbart mysigt och trevligt tycker jag.

Och God jul f, jag vet att du är med oss, alltid.


Far away

Jag är hemma, efter en hel dag ute vid mormor och morfar. Trött och jävligt är det nu, trots att jag inte gjorde något nyttigt eller ansträngande idag.

Men så är det ibland, man brukar väl bli trött inför julen antar jag.
Ikväll blir det en hemma kväll framför uppesittarkvällen. Ska bli riktigt mysigt och härligt.


I wish you were here

Det har varit en bra dag må jag säga, trots snöstormen som slog till fram emot kvällen. Ingen stor favorit hos mig inte.
Stallet rullade på i bra takt, hemma hos Felicia blev det mat för min del och lite prat fram tills mamma hämtade mig. I dörren mötte man en snögubbe vid namn Lina, så som hon såg ut efter att ha gått hem till Felicia i det här vädret. Helt galet!

Precis sett en bra film, och klätt granen. Nu kallar sängen och imorgon är det ännu oklart vad som står på schemat!

Godnatt

Du är en ängel, som jag fått låna



Du är kraften, Du är det vackra av mig, Du är galen, Du är underbar, Du är en del av mig, Du utgör en del av min värld, Du är du, Du är den som jag skänker min kärlektill, Du får mig att stå på benen och orka morgondagen, Du är min och du är allt vackert man kan hitta hos en vän. Don't give up on me...

2 days left

Hej där

Endast två dagar återstår till julafton. Jag pratade med min kära kusin nyss, och det känns underbart bra. Jag är sjukt glad att vi kommit varandra så nära, så jag ser framemot en jul med henne. 

Det blir ytterligare en jul utan dig, hur många jular har vi varit utan dig? Jag har tappat räkningen. 
Men jag vet att du finns där med oss och kommer ge oss en riktigt bra jul. 

Gårkvällen spenderades ute vid matte med gänget, de var längesen för min del. Jag hade med mig en film som inte var annat än kass och hel störd. En handling nästa gång tack? 

Senare blir det stallet, ska bli skönt att få komma ut till min lille sötnos. Det sista den här dagen kommer spenderas med är nog pulkaåkning, det ser jag framemot! Backen här kommer jag.
 

 

Julstämning?

Det är 20:e december, endast 4 dagar kvar till Julafton. Längtar jag? Jag har dock aldrig varit mycket för julen, men det här året har jag sett fram emot att få umgås med släkten och allt det där som hör till.
Hade en dålig gårkväll, som fick mig att vilja strunta i hela grejen.
Men det är bättre idag, som jag visste att det skulle bli. Kvällarna är värst, det är då som alla problem, ångest och besvikenhet dyker upp. Vad beror det på?

Annars är det en bra dag enligt min mening. Stallet gick bra, fjärde advent firades med julbak med mina kusiner.
Kan inte klaga.

Imorgon väntar en dag på stan med Lina, mina julklappar är redan klara och det är jag oerhört nöjd med. Men jag ska vara hennes hjälp så hon får sina julklappar klara. Men innan får det nog bli stallet.


När jag är hos dig

Godmorgon, här är man uppe med tuppen. Nästan iaf. Snart ska jag cykla till stallet och köra min lille Pami.
Går kvällen spenderades hemma med mamma, riktigt trött var jag.
Nu beger jag mig och lär nog komma med ett eller två inlägg till senare!

I mina tankar finns du

Ja, nu sitter jag här. Jag fick en kick av att börja skriva idag, varför vet jag inte riktigt. Men jag får se hur det går.
Idag är det den 11/12, en helt vanlig dag för andra kanske. Idag hade jag firat min älskade farfar om han funnits kvar här hos oss.
Saknaden och smärtan är obeskrivlig trots att tiden gått och gått.
Inte en dag går utan att han finns i mina tankar, men jag har gått vidare, men minnet är fortfarande så starkt. Som om det vore igår, och det komer jag ha med mig in i det sista
Jag älskar dig.

Snart är det dags för mig att ta mig iväg till skolan, vi har endast engelska idag och det känns oerhört skönt. Efter skolan ska jag nog ta mig en runda på stan och sen är det kyrkogården som gäller. Det ska bli så mysigt och härligt.


RSS 2.0