Hey, soulsister

Det var en dag av nationella denna dag. Vädret har haft humörsvängningar men jag har trots det varit glad, men förbannat trött.
Denna kväll blev det ett möte med en vän i detta opassande väder för en promenad. Vi hade turen på vår sida, det duggade men de öste aldrig ner. Ibland får man lov till att ha tur tydligen.
Morgondagen är planerad, middag med ett gäng härliga brudar. Det duger gott och väl.
Hade lika gärna kunnat vara hemma. Jag säger som en god vän, högtider är överskattade. Mer behöver jag inte uttrycka mig. Men en middag med ett par kära är alltid mysigt, det blir en betydligt lugn kväll.

PUSS

I promise you, it hurts

Det gör ont när du borrar ögonen i mig, utbrister ett skratt när jag uttrycker min vrede över sättet du för dig.
Jag antar att det är ditt sätt, ditt sätt att inte låta känslorna som en gång fanns där komma tillbaka. För det är så lätt, så lätt hänt.
Det gör ont i mig att se hur du tvingar tillbaka det du egentligen känner. Är det därför du undviker att behandla själen min på ett vänligt sätt?
En gång, det var förr. Då gjorde det ont när du kastade ut all din sarkasm på mig, all din sårbarhet som jag orsakade. Allt till ingen nytta? Drabbade inte det värsta dig i slutändan? Var det inte du som stod kvar där, mest sårad över hur illa du behandlade mig, för trodde du verkligen att det skulle läka såren jag en gång skärde? Såren jag var omedveten om att jag skapade.

Förståelsen har hunnit ikapp mig på den milslånga vägen av sveket, såren, missförstånden. Förstår ditt sätt att handla, förstår varför du tar till undvikelsen. Det är lättast för dig, för ditt välmående att gå vägen utan mig, som om jag aldrig någonsin existerat.
Det gjorde ont, det smärtade i bröstet, krampade i magen.

Men ditt sätt att bearbeta smärtan ljusnade upp vägen för mig en dag. Den slingrande vägen där jag nu stadigt strövar sakta men säkert fram på.
Jag är dig evigt tacksam.


x^2

Skepp åhoj!

Vad har hänt denna tisdag då? Plugg, glassbaren och lite lirande av fotboll med lillskiten.
En hyfsat bra dag, trots att jag inte känt mig helt kry. Kanske börjar bli sjuk?
Lite avis och ledsen blir jag när man hör hur härligt Johanna verkar ha det i Egypten. Tänk att jag nyss kunde ha varit hemkommen därifrån men en fin bränna... Det svider en aning ja..

Tror det är dags att dra sig tillbaka om jag ska orka dagen imorgon. Matteprov står på schemat, körde fast förut men fick hjälp av Georg. Det tackar jag för! Håller tummarna för att det ska gå vägen nu.

PUSS

And I wonder why

Började dagen med att försova mig. Men som tur var stressade jag inte upp mig för det.
Gympan var grym idag, vi spelade fotboll och jag bara älskar det.
Sen blev det pizza och bowling med släkten. Min bror fyller år idag nämligen, 21 år. Tiden går fort. (Synd att du inte kunde komma Rebecka, men det får bli en annan gång ;) haha.) Don't be mad at me now.

Present är inet fixad än. Men en kär vän gav mig en lysande idé om att jag skulle ge honom något som vi kunde göra tillsammans, bara han och jag. Gå på bio eller liknande. Det tyckte jag lät bra, men ska klura lite mer på det ännu. Kanske ska jag ge honom massage i present? Det kan han behöva, man borde ju få ont i ryggen av att sitta och spela data hela dagarna ;)

Fick finbesök ikväll av Lina, Viktor och Mats. Trevligt, trevligt! Grabbarna envisades med att se hockey, så att så fick det bli. Jag som inte ens gillar hockey. Men Hv vann och då är jag nöjd ändå :)

Time to sleep.

PUSS

Boys, boys, boys

Mamma åker bort idag och är borta över helgen, det kom lägligt. Behöver vara ensam ett tag.
Idag gjorde jag matteprov, med tanke på att jag haft två dagar på mig att plugga är jag glad över min insats. Gjorde mitt bästa, sen om det inte räcker till är det inte mycket att göra åt saken.

Kvällen är ännu oklar. Kanske blir det till att umgås med Matte och ligan, det händer alldeles för sällan att jag tar mig tid för det.
Annars försöker jag få napp på pappa så att vi kan åka till kvarnen för att checka in ett par joggindojjer till mig. Nu när jag fått för mig att börja träna så är det bra med ett par bekväma skor.

PUSS

No one

Jag har inte fått sova, byggarbetarn gillar tydligen att arbeta utanför mitt fönster varje dag.
Men jag har vant mig nu och klagar inte.
Jag var hemma idag, och det har väl sina förklaringar. Jag behövde vila och jag behövde få deppa lite.
Lina drog med mig på stan när hon slutat, och det var nog nyttigt att få komma ut.
Och hon stod ut med mig som alltid, tur att vi är rätt lika i humöret liksom. Tack för att du ställde upp! Jag behövde det.

Imorgon borde jag gå till skolan, men jag får se ännu. Sovmorgon har jag åtminstone vilket är bra.

PUSS


People always leave

Vi åker iaf upp med båten som planerat. Allting är ännu oklart, så vi får väl se om jag är hemma igen redan imorgon eller om jag är på väg med flyget till Egypten. Men det ser ut som om vi kommer hem tidigare än väntat och det känns riktigt förjävligt rent ut sagt.

Vi får se helt enkelt, önska mig lyccka till iaf!
Ha det bra, puss!

Tears are falling

Ja, jag skulle sovit till halv elva var det tänkt men jag vaknade betydligt tidigare.
Sa precis hej då till Busan som ska lämnas på landet där hon ska bo när vi är borta. Om vi kommer iväg vill säga.
Just nu ser det inte ljust ut och jag börjar känna mig riktigt ledsen.
Ska försöka tänka positivt. Får väl besked inom en snar framtid hur det blir, om vi åker båten upp eller om vi inte gör det.

Jag är inte på humör, inte alls. Jag hoppas att Fanny kan liva upp det annars vet jag inte vad jag gör.

PUSS

När allting inte blir som man tänkt sig

Trots att kvällen inte blev helt som planerat så blev det extremt trevligt. Jag tog mig en cykeltur bort till Lina där hon stod med förklädet på. Hon bjöd på kladdkaka och kaffe, det tackar man för.
Inte ofta sånt händer nuförtiden, att bara jag och Linus umgås en kväll. Tillbaka till gamla goa tider. Förbannat trevligt, fniss :)

Nu har jag lugnat ner mig efter ett samtal med Fanny. Det är dags att sova, morgondagen är fullspäckad och jag hoppas på fint väder för min och Fannys skull som gärna vill tillbringa dagen ute.
Och jag hoppas innerligt att planet kommer gå på söndag, annars kommer det vara gråt och tandagnisslan. Isf får jag göra som Djungelgeorg sa. Jag får helt enkelt vara ledig och sola solarium i en vecka, haha!

GODNATT

Jag tänker sakna dig imorgon

Gårkvällen bjöd på grillning med ett skönt gäng. Jag tog mig tid till att ta med kameran och få ett par bilder som jag tänkte bjuda på. Jag fångade Mats på bild, vilket inte är särskilt lätt. NJUT!




Vi kom aldrig dit

Totalt värdelös skoldag, vi var rastlösa och gick bara runt ett par timmar, fikade och åt mat. Men jag klagar inte.
Drog in på stan med Lina. Tog ut euro inför resan och köpte en bikini underdel. Solkräm och solbrillor skall inhandlas imorgon. Jag och Lina tröttnade rätt fort på att gå runt så vi besökte hennes syster på jobbet och vi blev bjudna på mat. Det tackar vi för!

Lite matteräknande har det blivit men mer ska det bli, lite läsande tog jag mig också tid till.
Nu är jag nyligen hemkommen. Var statist åt Hildas filmgrupp så jag har hållit till på skolan sisådär två timmar. Det var oväntat roligt trots allt kladd som uppstod pga låtsasblodet vi blev insmörjade med. SCARY!


Charterresor

Jag bjöd över Gurkan på mat och mys denna kväll. Vårt första stopp blev på Ica där vi inhandlade chips. Jag tyckte mig se en skymt av Ica-Stig bakom chipshyllan men Gurkan sa att jag bara inbillade mig.

Klockan tickar på och vi borde bege oss till kojs, men inte fasiken har vi gjort det ännu.
Dagen har förövrigt varit ovanligt bra och imorgon blir det en sväng förbi farmor för mat, hon är så snäll så hon skall hjälpa mig med att sy in mina bikinisar också! GREAT, på söndag drar vi.

Godnatt bloggen, puss och kram!


She's back

Det har varit en dag i stallet med en massa att göra.
Middag blev det hos Härlins och lite mys med nykomlingen Bosse som den lille rackarn heter.
Världens sötaste hund må jag säga.
Kvällen spenderades med Fanny här hemma. Älskar hennes sällskap. Vi såg på film och tryckte i oss både glass med jordgubbar och kex med ost!

Nu är det verkligen dags för att sova, men jag är inte alls trött. Imorgon väntar skolan, och det ses framemot väldigt mycket...

PUSS

Vi har blivit som dem

Jag har hunnit med en solstund (måste ju försöka se lika brun ut som Hilda förmodligen är) och efter det blev det faktiskt en springtur. Jätteskönt var det och nu såhär efteråt känner man sig så fräsch och alert.

Plockat undan lite här hemma och strax skall jag ta en promenad för att möta upp Hilda, yeeah.
Vi har mycket att ta igen och sen taggar vi till för party, klackarna i taket baby!

PUSS

Death faces

Mitt sällskap för kvällen avvek för en stund sedan. Vi har sett på en film som jag hyrde, eller rättare sagt pappa hyrde åt mig förut. Hade jag vetat att den var så äcklig som en tidigare film jag sett hade jag aldrig hyrt den.
Vi kom allihopa fram till att filmen var värdelös, vad är grejen med såna filmer. Den frågan diskuterades. Julle ponken tyckte att filmen mest var rolig vilket han fick ta lite skit för emellanåt.

Vi hittade på lite bus som vi själva tyckte var något utöver det vanliga, riktigt roligt med andra ord. Men jag tror inte att personen i fråga som vi drev med uppskattade att bli ägd.

Jag har haft en trevlig kväll och bättre skall det bli imorgon. Då kommer världens bästa hit, så som jag saknat henne. Vilket ni inte kan ha missat för det har jag nog upprepat i varje inlägg nästan utan att överdriva. Vi ska på med party-outfiten och ha en galen kväll! Ses framemot.

Dags för sängen!

PUSS

I have it done

En shoppingdag avklarad! Trevligt att umgås med Fanny en heldag och roligt var det att få träffa hennes galna kompisar ifrån Sthlm. Känns skönt att möta på människor som kan vara lika galna som en själv må jag säga.

Nu sitter jag här på helspänn och är överlycklig. Min fru anländer närsom i Visby hamn. Jag vaknade först klockan åtta av ett sms av henne och jag ringde upp på direkten.
Det kändes bra att höra hennes röst och det känns hur tryggt som helst att ha henne hemma igen. Jag hoppas på att hon inte har alltför mycker jetlag, för jag vill ju umgås med henne ikväll. En myskväll med film och gottis borde hon inte kunna motstå.


Run away

Jag har faktiskt tro det eller ej tagit tag i skolböckerna och pluggat en stund idag.
Får erkänna att jag är stolt över mig själv, annars säger man bara att man borde ta tag i det men idag gjorde jag det.

Nu sitter jag här med mina lille baby i famnen och skriver för jämnan. Det är redan onsdag och imorgon åker jag till sthlm över dagen för lite shopping med Fanny. Jag ska bara få tag i henne så att allt blir spikat och klart, sen är det bara att boka båt och bussbiljett. Jag hoppas på vackert väder i storstaden, annars livar säkert Fanny upp mig med sin humor och glädje!

Kvällen är ännu inte spikad. Jag har en del aningar, och jag ger mig nog ut på äventyr. Inte sitta hemma inte.

PUSS


Du har säkert hört



Snart, snart snart är vi där.

I'm back bitch

Nu är det bara 12 korta dagar kvar tills vi tar vårt pick och pack och åker till värmen. Jag tror inte att ni förstår längtan!
Om ynka 3/4 dagar kommer Hilda hem, det kan inte bli mycket bättre än såhär just nu.
Livet leker och jag lever det på mitt eget sätt. Jag har allt under kontroll och allting går som jag vill. 

Idag ska jag ner en sväng på stan, får se om jag hinner med stallet. Måste nämligen plugga. Vill bli klar med stuiderna nu på lovet för då är jag fri när vi åker iväg. Nu behöver jag verkligen komma härifrån för ett tag och snart så sitter vi på planet.


Jag borde ha sovit åtminstone en timme till, men vet ni? Nej det går inte. Det är riktigt förjävligt när dem gör om fasaden på hela vårt lägenhetshus, dem borrar precis utanför mitt fönster just nu. Jag kan säga att det inte är en höjdare att vakna upp till.

PUSS

No regrets

Innebandy och promenad är vad jag har åstadkommit idag.
Skulle umgåtts med ett gäng vänner ikväll, men allt blev utdraget så jag tappade orken och nu sitter jag här helt slut.

En kopp te och popcorn får det bli.

Jag tar ingenting förgivet, jag kör min grej. Men jag förväntade mig en aning mer än detta. I fucked up.


Mitt i ett äventyr

Precis som rubriken så händer det en massa roligheter just nu. Jag tar mig tid att umgås med nära och kära och ser till att schemat är fullbokat varje dag.
I lördags var vi ute ett gäng och jag får medge att jag hade hur roligt som helst. Jag tackar för det! Det blev en hel del dans med en massa olika herrar, jag älskar att slänga på mig klackarna och dra runt över dansgolvet.

Igårkväll åt Felicia langos med oss här hemma och sen begav i oss till Julius. Vi var ett trevligt sällskap på fem stycken. Vi såg på bröllopsfotografen, jag gillade den och det verkade resten av gänget också göra.

Nu är det raka vägen till Södervärn som gäller, Olga spelar Påskcupen!

PUSS


Jag längtar bort

Idag var både jag och Nikki sugna på en partykväll, men alla andra verkade vara torrbollar och ville bara festa imorgon. Så kan det vara ibland, vi får spara oss till imorgon om jag nu får tillfälle till att hinna med det. JAG VILL.

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Följde med mamma, Wilma och Cecilia till Lotta som fyller 50 idag.
Resten av dagen har bestått av lite städning av rummet och hamnade efter det med datorn i knäet för att kolla film.
Snart blir jag upphämtad av Adam och resterande av gänget. Det blir en kväll hos Härlins, kan det bli mysigare?

PUSS


RSS 2.0