Hey, shut up! Don't lie to me

Veckan började mindre bra, dålig sömn, dåligt humör. Det är någonting med måndagar alltså...
Dagen flöt på och kan inte säga att det hänt något speciellt alls. Var ute en runda med Lina för lite fotboll, dock blev det inte alltför långvarigt. Men som fröken sa, vi har åtminstone rört på oss lite.
Tyskan verkar gå vägen, så jag kommer få betyg i både steg två och tre. Inte fel med 100 poäng extra inte.
Imorgon ska vi se reklamfilmerna, ska bli sjukt spännande att se allas arbeten. Det har varit tufft, spännande och mycket roligt! Endast tre veckor kvar i årskurs två, sen väntar bara sista året. Hjälp! Galet värre.

Nu visas DH på tv, något jag gärna inte missar.


Beautiful dreams

Idag var det balen, och alla var så himla vackra! Grät av lycka, hur fina som helst.
Ett år kvar, sen står man själv där. PANIK, jag vill inte sluta skolan. Hur fel det än låter, haha. Det är så det är.
Helgen har varit perfekt får jag lov till att säga. Mysig och trevlig, vackert väder, kunde inte vara bättre.


En vän med en bil

Jag har haft två fantastiska dagar, Gotland har bjudit på strålande solsken. Vilket gav leende på mångas läppar och bikinin åkte på. Igår försov jag mig dock riktigt ordentligt så det var inte ens någon idé för mig att gå till skolan. Inte alls bra, ångest? JA!
Igår var det Almedalen som gällde, kvällen bjöd på lite fotboll. Vi fick se både det ena och det andra, en kär vän som inte borde anstränga foten sprang ett varv runt Gutavvallen. Men får lov till att säga att det var bra jobbat, haha.
Denna dag har hur fantastisk som helst. Vi (hela ligan) har spelat volleyboll, solat och bara haft det sjukt bra. Rasmus gjorde oss sällskap määä.

Nu är det dags att slänga på sig skorna och cykla ner med mina sköningar till almedalen!
Imorgon är det balen, gud vad tiden går. Ska bli roligt att se Nik klick! YEAH


Empty room

Har lagt mig bekvämt i sängen för att se på Flickan från ovan då jag märker att det inte är något ljud på filmen. DAMN!
Jag som så gärna ville se.
Dagen har annars varit lugn, gjorde nationella i matte men skippade sista lektionen pga magknip, riktigt ordentligt. Usch! Men med lite mat och vila blev det bättre.
Nu är det dags att stänga till ögonlocken för dagen.


Möter motgångarna

Helgen har passerat, och första skoldagen på den här veckan avklarad trots att det kändes lite halvtungt.
Men dagen flög förbi. Imorgon är det nationella i matte, men dum som jag är fick jag för mig att det var på onsdag. Har Hanna pluggat? Hm, nej inte ett dugg. Bra där.
Har man tappat orken så har man, får hoppas att det går vägen.

Har lite ärenden denna vecka som ska tas om hand, läkartid osv. Hoppas på att det går bra!


Plågoandarna spökar

Jag behöver möta det som skrämmer mig som mest, jag behöver minska stressen, jag behöver lära mig av mina misstag, för min egen skull.
Det är lättare sagt än gjort. Jag ligger risigt till, står och balanserar på kanten, röda varningsklockan blinkar för fullt och där står jag. Det var aldrig någon som sa att det skulle vara lätt, ingen. Varför är skolan ett så stort stressningsmoment? Borde inte vara så. Jag ligger efter och ställer för höga krav på mig själv. Det gör ont för att det plågar och svider så förbannat.
Men, är alldeles för envis. Så på något sätt fixar jag det, det vet jag.

In my head

Travet med fullspäckat schema, två lugna kvällar, eller till och med tre tror jag. Det har varit en lugn och trevlig helg, uppbokat med saker att göra varje dag iaf. Och det har plugget fått lida för, jag har mycket att göra kommande vecka, oj oj oj.
Det är dags att ge sig ut till mormor och morfar, vi skall fira käre bror min. Bättre sent än aldrig får jag lov till att säga. Vi kör ba!

PUSS


Det finns något gott i alla, ja finns det?

Idioter växer tydligen på träd, rätt tydligt och det har bekfräftats för min del.
Inte bara en utan fler dessutom, nog för att man inte kommer överens med vissa människor men det här tog rekordet idag. Jag är inte arg, bara ledsen för att det finns så sorgliga och patetiska människor som borde tänka över sitt beteende, sin stíl ja allt. Jag är inte dum, verkligen inte. Så tro ta mig fan aldrig det, mig kör man inte över. En sak som är säker.
DELETE, RADERA? Ja tack, i detta fall är det defenitivt så. Ett undantag där det nog inte smärtar att radera en, två eller fler människor som förorenar luften omkring mig. Ändrade mig visst...
DEt sägs att det finns något gott i alla, har då inte hittat det i dessa.
TACK O HEJ

Det ekar i huvudet

Har lärt mig att människor kommer, människor lämnar. Människor lämnar alltid, jag står kvar.
Vare sig om det är till det bättre eller sämre gör det lika ont att sända iväg någon, eller att han/hon försvinner på eget bevåg. Det gör ont enda in i själen, men du kommer över det, lär dig leva med det.
Jag vill aldrig igen börja lära känna någon människa som man sedan kommer att förlora, det gör för ont på många sätt.
Jag vill att det bra minnen ska finnas kvar, inte raderas. Hur gör man för att hålla liv i det?
Jag ville säga, att om en brytningen är på ditt eget villkor eller ej gör det lika ont. Det smärtar.
Ge aldrig upp hoppet om en vänskap/kärlek förrän du vet med säkerhet att det inte tjänar någonting till längre. Sluta aldrig kämpa förrän du vet. För din egen skull.

people always leave


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Vaknade tidigt denna morgon, solen sken och byggarbetarna hängde utanför fönstret precis som alla andra morgnar känns det som. Är dem bara utanför mitt fönster och jobbar? Känns så, ja.
Vädret vände och utanför pissar det ner, kunde inte bli sämre väder. Är det oktober eller är det maj?

Jag har åtminstone städat rummet, mamma städar för fullt hela lägenheten och jag väntar bara på att vi ska ta oss ut till mormor och morfar. Ska börja köra idag, lite småläskigt att lilla jag ska ut i trafiken. Men det ska väl gå bra, övning ger färdighet som sagt. Får se vad kvällen bjuder på. Georg kommer till Gotlandia ikväll, yeah.

PUSS


Sluta aldrig tro

Det var en dag som gled förbi hyfsat fort, leendet har kikat fram idag och en massa skratt därtill. Kanske beror på min trötthet?
Morgondagen blir sista skoldagen för denna vecka, gud så skönt! ja, ja ja!

Ville bara gömma mig, så att ingen kunde se. Fly ifrån problemen, men faktum är- att du måste möta det som skrämmer dig, det som gör dig rädd, osäker och det som får dig att känna känslan av obehag. Du måste ta dig igenom det, får då lär du dig att hantera det som du helst vill undvika.

Man kan inte beskylla någon annan än sig själv

Det är dags att ändra på saker och ting. Det är upp till individen själv, andra kan stötta men det är bara du själv som kan förändra sättet du misshandlar dig själv på.
Varför skada sig själv på detta vis? Vad får en till att göra saker man egentligen inte vill, man är som en helt annan person. Ångesten slår sen emot en, den värsta känslan som må finnas. Känt dig som en mur någon gång? Man är osynlig, blir spottad på. Som om man inget vore.
Varför utsätta sig själv för att vara muren, när man en gång känt att andra runt omkring en gjort en till en mur? Spotta på sig själv? Vad hände?
Kom igen, make a difference. Det är för din eller min egen skull.

Shake it bitch

Som Lina redan nämnt så är vi hemma hos mig, men vi har redan ätit middag nu och fixat oss iordning. Nu väntar vi bara på skjuts av en kär vän bort till partajet! Synd nog kan inte Lina följa med oss ut, vilket suger rätt rejält! Hon som gör festen ju, räcker med att läsa alla uppdateringar på min facebook jööö!
NU KÖR VI BAA! 
 
PUSS

A long time since...

Det är lördag babes! Det är party på schemat för kvällen. Som det ser ut nu är det iaf jag, Hilda och Lina som är taggade. Ska kolla till om Felicia är det med. Vore ju megagrejjt isf!
Igår körde jag och Hilda en drive-in på max och drog oss bort till Julias crib en stund för att fira sötnosen.
Kvällen avslutades hos August place med hans vänner. Vi såg någon film som nästan helt och hållet bara blev komisk, men skratt skadar aldrig.

Idag har jag, tro det eller ej börjat läsa i min engelskabok. Det kommer lite framåt åtminstone, och det är lättläst så det ska väl gå bra.
Det som återstår att göras är att städa undan lite här hemma, åka och handla, fixa sig och laga en middag med goda vänner innan partyt startar! I'm readey, ses i vimlet!

PUSS

Du vet, det smärtar enda in i själen

"Det tog slut för längesen, men du är överallt"
Den lilla biten av en vacker låt passade in idag. Det var nio år sen, det har varit en lång och tuff tid.
Det kan jag inte neka, klart att tårarna ännu faller ner och nu kan jag sätta ord på varför min natt bestod av lite sömn och en konstig känsla i kroppen.
Men, jag är ditt kött och blod och du lever vidare i mig. Du finns ännu där, jag tror så starkt på det. Jag vet det.

Jag gick första lektionen idag, fick gå hem och sova en stund men jag känner mig inte piggare för det.
Oth blir det nu och sen blir det till att sova så jag står ut med morgondagen.

PUSS

Helgens bravader

Helt OK helg får jag säga. Någon klok sömn har det inte blivit, så jag är helt slut. Vilket faktiskt inte är alls bra.
Men det har lett till en hel del skratt denna helg. Min käre vän Lina har varit lika trött och skrattat exakt lika mycket som jag. Underbart med skratt, det förlänger liver har jag hört.
Trots en massa incidenter med udda människor  så var denna valborg bättre än förra årets. SOLKLART!
Tack gode gud för att jag är smart nog att göra kloka val. Retat upp mig själv har jag gjort hela helgen, men det har börjat lugna ner sig nu. Bra drag.

Tack till Lina får det bli för en bra helg, tillbringat största delen av denna med henne.

PUSS

RSS 2.0