När portarna stängts för ett bra tag sedan

Jag är nog ingen vidare "bloggare" och värre blir det nu när sommarlovet tagit sin början. Hur har min sommar börjat då? Väldigt lugn får jag lov att säga och den har invigts med en väldigt retlig förkylning som aldrig tycks försvinna, nu har viruset som besökt min kropp fastnat i ögonen med, alltså ögoninflammation. IT HURTS!
Igår var det iallafall personalfest med Cubus, Carlings och Dressmann. Vi grillade, och hade det supertrevligt får jag lov till att säga. Trevligt sällskap, stort plus!
Idag kändes förkylningen värre, så jag får se om jag pallrar mig bort till Fanny ikväll som förövrigt fyller år. Strot grattis till henne!

PUSS

Det känns som om det är något speciellt med blickarna som uppstår emellan oss

Ytterst trevlig och lugn helg har det varit. Fredagen spenderade jag med Lina hemma hos Hilda. Vi lagade förbannat god mat (eller jag var inte så delaktig, haha) och så hade vi det bara allmänt mysigt och trevligt. Helt perfekt fredagskväll enligt mig.
Igår var jag helt slut, trött och seg pga förkylningen förmodligen så jag tog mig inte bort till Härlins som resten av ligan gjorde utan det blev att följa med mamma och Wilma bort till Jenny för mat och film. Alltså en lugn lördag vilket jag behövde, halsen kändes helt svullen.
Idag blev det en lång sovmorgon och sen mötte jag upp Lina för ännu en studentmottagning hos Viktor. Han hade gjort Visby osäkert kvällen/natten före, vilket syntes med hans fina skrubbsår i ansiktet. Ingen av oss förstår nog hur han alltid lyckas med något. Det bjöds på mat och tårta så jag kan inte klaga. En helt perfekt helg, lugn och mysig helt enkelt.

Filmpremiär

Det är en riktig krasslig och sliten Hanna som fick för sig att skriva helt plötsligt. Jag är på topp igen och inte deprimerad över att allt runt studenten är över, men jag hade ta mig fan ett par grymma dagar.
Gårdagen tillbringades med Hilda faktiskt, längesen sist. Vi fick för oss att baka. Resultatet blev inte så bra som vi hoppats på, men hey.. Det var kul ändå. Vi tog oss bort till Tallunden och spelade brännboll med ett gäng goa grabbar och tjejer och senare på kvällen blev det en promenad med Lina. En förbannat bra och trevlig dag! :)
Och just ja, JAG KLARADE MATTE B! Nananana.... Stort plus i kanten och guldstjärna till mig! Nästan så att min lärare var mer stolt över mig än vad jag själv va, glädjetårar pumpades ut. Jag har all rätt att vara glad och det tänker jag inte dölja det minsta lilla, haha.

Möte på jobbet imorse, fick lära mig lite kassa också. Frågan är om man kommer ihåg något, blev mycket på en gång.
Ikväll är det filmpremiär för våra reklamfilmer i skolan, jag har ingen ork att gå pga sjukdom men Wilma vill så gärna gå så, så att så blit det. Vi får nog med oss Lina till sällskap med eftersom ingen annan i familjen Nilsson kan följa med. Det kommer nog bli väldigt trevligt tror jag.


Tiden är knapp

Tänkte tillägna detta inlägg till Signe, min kära gammelfarmor som gick bort inatt.
Tack för tiden med dig, du var en vacker människa. Ledsen att jag inte tillbringade mer tid med dig sista åren.
Man får ta vara på det man har och inte ta saker för givet.
Vila i frid. Och farfar, ta emot henne med öppna armar.<3


Det är över nu

Idag har varit en tung dag, och inte pga bakfylla som vissa andra har tampats med. Jag har varit riktigt trött efter tre underbara, känslofyllda ochg oförglömliga dagar. Idag är en tuff dag eftersom allt firande är över och det är tillbaka till vardagen igen. Ångesten slår över mig och jag känner mig väldigt deprimerad för att allt är över som sagt. Har varit så galet roliga dagar och jag är så glad att jag fick ta del av det. Tack Nikki, du kan ge dig fan på att du inte blir av med mig så lätt för att du lämnar skolan och ger dig ut i vuxenlivet. :) Tack för allt verkligen, jag glömmer aldrig dessa dagar.
Nästa år är det min tur, och det känns som om ångesten idag har mycket med det att göra med. Vad gör man efteråt? Vart tar man vägen? är orolig över alla vänner som gått ut nu. Haha, ja det är rent ut sagt galet. Tänkte avsluta med TACK TACK TACK TACK TACK!!!! <3

Student 2010

Vad kan jag säga, kanske räcker med att säga STUDENTEN så förstår alla hur senaste dagarna sett ut. Party med andra ord, hemma hos Nikki med en hel drös med festglada människor. Jag har haft hur roligt och trevligt som helst, och det har sprutat glädjetårar ifrån alla håll och kanter. Stort tack till Git och resten av familjen!
Det har helt enkelt varit något helt utöver det vanliga, och fick man spola tillbaka dagarna hade jag gjort det, tror att det finns fler än jag som känner så. Nikki till exempel! Tack Nikki för två grymma kvällar, nu är det dags att kasta sig ut i vuxenlivet hörredu!
Nu laddar jag om batterierna. Nästa firande idag blir Julius, livet är en enda fest ser det ut som just nu. Men det ska bli riktigt trevligt.


RSS 2.0