Via telefon och sms

Benen slutar inte värka, och att bara ta ett steg tar emot. Men sånt man får ta, har bara inte riktigt fattat hur jag skall kunna ta mig framåt så det ser normalt ut. Jag klurar ut något!

Ja, igår var det stan och fotboll för hela slanten. Jag fick med mig en väldigt söt kjol och en blus hem ifrån stan, lite andra saker var det ju också därtill, presenter vill säga. För ikväll blir det middag hemma hos Olivia som fyller 18 år idag! :)
Jag skulle helst bara ligga hemma om jag fick bestämma pga trötthet och en enorm hög med plugg. Men så blir det inte, jag vet ju iaf vad morgondagen väntar mig. Ta sig igenom hela högen med böcker känns inte alls roligt.

Mamma väckte mig med en smothie, riktigt god. Dock hade jag behövt sova längre.


Världen är full av idioter

Igår hade vi en klok idrottslektion, kommer inte ihåg senast vi hade någon. Jag tyckte att det var hur kul som helst iaf! Det var boxning på schemat, riktigt bra träning och det är sånt jag gillar.

Skolan flöt på rätt bra, tog bussen ut till stallet och jag kände hur mitt humör började svikta pga all snö, allt är kaos osv. Men jag knep igen och körde på.

Efter en massa strul som inträffat var jag riktigt förbannad inatt, personer som handlar utan att veta vad dem ger sig in på kan göra mig så uppretad. Är man så dum att man uttalar sig om saker när man egentligen inte vet hur det ligger till? NEJ, tänk till. Vi fick en hjärna för att använda den retards!

Pga detta är jag trött idag, helt seg. Jag börjar om 25 min, men vet ännu inte om jag ens kommer iväg. Vi får se helt enkelt!

PUSS

En värld full av liv

Humörsvängningar? Ja tack, det har cirkulerat hela långa dagen för mig. Upp och ner, hit och dit. Inget vidare får jag lov att säga.
Men början av dagen var rolig, vi såg på gamla reklamfilmer från andra elever som gått/går media eftersom att vi nästa ondag ska börja jobba på våra egna. Det ska bli så sjukt roligt.

Det gjorde inte saken bättre när det var dags för att åka skidor med skolan, det var jag inte alls sugen på och dessutom har en snöstorm slagit till på vår lilla ö. Är vädret lika jävligt som det var denna kväll imorgonbitti lär jag aldrig komma iväg till skolan.

Jag och Felicia höll sällskap i stallet idag, vi kom på den brilijanta idéen om att först köra Pam på travbanan och sen ta en ridtur med de andra två. Vilket slutade i ett varv runt travbanan på innerspåret, imma för glasögonen, isande ansikte, och ett par vändor upp i ett par snöhögar. Med andra ord, vi såg INGENTING.
Resten av planeringen gick åt skogen.

Dags för en dusch och sen är det bums i säng.

PUSS

Black and white

En bra dag, men känner mig inte rikigt kry, yr och helt enkelt inte mig själv. Kanske kan bero på dålig sömn?
Hilda förgyllde min dag, jag fick en väldigt tidig födelsedagspresent som gjorde mig riktigt galet glad. Tack för det älsklingen min.
Stallet och allt vardagligt därtill flöt på bra, men ganska segt.
En sväng införbi Maxi med systrarna Adman blev det, en som vill kolla igenom allt som affären har ett erbjuda och den andra som har ständig beslutsångest. Bidrog därav med en liten gnutta skratt.

Imorgon är det friluftsdag, efter skoltid. EFTER! Vem kommer på den idiotiska idéen? Ett par fåglar viskade i mitt öra och sa att det skulle komma en storm imorgon, jag ger mig ALDRIG ut för att åka skidor då inte. Är bombsäker på att fler håller med mig.

Just nu: Time for sleep!

Godnattpussar

Jag tar vara på varenda minut

Eftersom att dumburken bestämde sig för att vägra göra det som jag ville igår så blev det inget inlägg.
Sånt man får ta, inte hela världen.

Gårdagen var det upp tidigt som gällde för att sköte stallhelgen, med mig till sällskap var Wilma. Vi fixade och pysslade, eller jag gjordet det. Hon däremot höll kaninen sällskap mycket hellre än att hjälpa mig städa, inget jag klandrar henne för direkt.
En bra bit i skogen blev det, och det var ovanligt mycket människor på vift. Inget gnäll ifrån systers håll om att "det är kallt" blev det inte. Men jag hade slängt på henne en massa extra kläder och en mysig filt fick även hänga med.

Hem, och slocknade på soffan hur fort som helst. Tog senare tag i lite matteplugg, och sen var det bara att sova.

Today: Skola, inställd lektion. Men ist för att vandra hemåt skrev jag en bra bit på min uppsats, bra där.
Körkurs efter skolan. Det var jag och mamma plus bönderna. Man kan ju inte påstå att man har tråkigt i deras sällskap.

Right now: Trött som få, dags för att stänga ögonlocken.

GODNATT

It can only get better

Oj oj oj, vart ska jag börja?
Jag har haft en strålande dag, inget jag kan klaga över överhuvudtaget.
Först blev det en vända på stan med mor och syster. Wilma som gillar att sätta sig på tvären körde fullt ös, men som tur var så var jag inte på krigsstigen idag.
Efter en kort runda på två timmar ungefär, bar jag mig av hem till Julia. Blev en rundvandring i hennes hus, eftersom att jag inte varit där tidigare. Åh wow, det var hur läckert so helst. Får jag bestämma flyttar jag dit på momangen!

Det var trevligt att träffa familjen Kvarnberg, det var ju ett tag sen sist. Att spendera ett par timmar med Julia var inte alls fel, hur mysigt som helst.

Direkt efter mitt besök hos Kvarnbergs var det stallet för hela slanten. Allt flöt på snabbt och smidigt, det gillar jag. Tre varv på slingan blev det, gick smärtfritt.

Trött på kylan, vart håller värmen hus?

Changed

Ändrade planer, en sötnos fixade stallet för mig idag, och det är jag tacksam över för då fick jag tid över till att plugga plus att besöka min bebis som är nyopererad. Hoppas att tumören som det var inte har spridit sig, för då slutar detta sorgligt. Jag vill inte att det inträffar.

Nik klick är inte 100% idag, så jag lät henne vila och för mig blir det antagligen en hemmakväll om inte något oväntat inträffar.

Lonely days

Seventy

Dagen har bestått av skola, som jag klarade mig igenom bra idag. Hilda var äntligen tillbaka och det underlättade nog väldigt mycket antar jag.
Det blev vidare ut till stallet där jag mockade hela tre boxar och tog en runda på slingan med Pam. Kan inte klaga idag heller, hon är bara för bra min lilla bebis.

Kvällen slutade inte där, utan det var vidare ut till morfar som förövrigt fyller 70 idag. Men det kan man ju inte på stå att det märks, med tanke på att han far omkring som om han vore superman fortfarande. Härligt med alerta gubbar!

Hade en trevligt konversation med en gammal och underbar väninna. På lördag har vi planerat in en fika hos henne, det var på tiden säger jag. Så det ses framemot något enormt.

Bums i säng Hansi, morgondagen bjuder på skola, stall och en kväll med Nik klick.


Because of you

Matteprov, skratt, staden, stallet.
 
En hyffsat bra dag får jag säga. Gjorde sällskap med Sara på stan, var smakråd och hjälpte henne att hitta både present och kläder till henne själv.
Pam gick kanon bra idag, vi fick sällskap av Maya och hennes skönhet Charmis också.
Hann till och med med att följa med Lina, Felicia och Felicia Sternö ut på en sväng i skogen. Det gick lika galant där med, och mitt humör kunde inte vara bättre.

Mat hade varit något, men det är ingen som tänker fixa något här hemma så jag lär somna på tom mage ikväll. INTE BRA!

Puss

It's hard

Denna dag var inte densamma som igår inte. Jag har haft det tufft och förjävligt rent ut sagt. Det enda jag lyckats med idag är körningen med Pam. Mitt i allt får jag ett tungt besked, inget är som det ska. Men man ska inte ta förhastade slutsatser, jag hoppas på det bästa.

Nu är resten av kvällen insnöade med studier, åh det känns bara för roligt.


One, two, 3

Jag hann visst kika in en sväng här nu såhär på morgonen.
Ja, vad ska man säga? Godmorgon iaf!
Jag önskar att ni inte har lika mycket plugg som jag har just nu.
Det som ska göras är följande:

* MATTE plugg
* Svenska frågor, svenska reportage
* Historia uppsats
* Hemuppgift i psykologi
* Engelska uppgifter

Ja, så min vecka kommer bestå av massa böcker. Inte bra böcker som man gärna känner att läsa för, nej utan en massa skol böcker hela veckan. ¨
Så ser mitt liv ut just nu, det känns roligt.

Klockrent

Glad har jag varit hela dagen, men det var någon som kände för att sabba den gladheten och sänka mig till samma svidiga nivå som hon själv är på. Verkligen omtänksamt, inte själviskst alls eller så.

Men snart är jag tillbaka igen. Jag menar, ingen är ju nere med en ballong. Och jag äger ju för tillfället en blå sådan. Lyckost jag är.

Nu är det dags att studsa bums ner i säng, får väl se hur långt det håller.
Godnatt

Underbara sommardag

Sommaren är efterlängtad

När det äntligen är över

Jag har pratat med Hilda ett tag via luren tidigare ikväll, mycket trevligt om jag får säga det själv. Skönt att bara få prata av sig, och bättre blir det! Imorgon är en fika inplanerad, kanske så att man måste lägga till plugg på det. Inte kul, men har man galet mycket plugg så har man inget annat val.

På schemat står det lite plugg, tv och bara helt klart mys!
Puss


Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr

Hemma efter en lång skoldag. 8-16.30 gick jag idag, mindre roligt. Men jag har lyckats hålla humöret på topp, och har inte alls varit sur och grinig som jag brukar vara. Utan tvärtom, jag känner mig pigg och glad. Hur underbart är inte det?
Första lektionen var måleri, fortsättning på förra kursen bild och form som jag läste(50 poängs kurser). Kristian har börjat i den gruppen med, kan inte säga annat än att det är roligt att man känner någon. Stort plus med tanke på att ingen säger ett endaste knyst på nästan hela tre timmar.

Så inget klagande idag inte, jag har haft en bra dag.


All day long

Du gör mig arg ibland, du får mig att bli svartsjuk. Ibland är du respektlös och orden du en gång sa, verkar bara vara tomma ord. För du handlar annorlunda än vad orden låter. Jag är tom, fundersam, lever i mitt mörker utan svar. Vad vill allt det här säga mig?

Jag vet inte, vet inte vad känslorna som blommar fram i mig betyder, jag vet inte hur jag ska handla.
Jag är förvirrad.

Dunderhonung



Helt klart en humor som slår allt...

För den outbildade är ett A bara tre pinnar

Hej hå, här ska du få.

Söndag, en dag som bestod av allt annat än en slappardag som söndagar brukar vara. Men dock inte för min del. Stallhelg stod på schemat så det var bara att ta sig ut och göra allt som involverar det.
Hilda är på väg hem, vilket är ett stort plus enligt mig. Ska det bli skönt att ha henne tillbaka i vardagen.
Kvällen har gått åt till att plugga, glo film och fixa till min underbara blogg som jag ordnat med alldeles själv. Skämt å sido, jag är urkass på det så jag fick hjälp av en kär nallebjörn som brukar göra mig sällskap om kvällarna.
Tro det eller ej, men nallebjörnar är grymt bra på bloggdesign!


Saknaden verkar aldrig sina ut

Mandie är här, och jag glor som om jag vore helt förstenad rakt framför mig. Sånt som trötthet brukar framkalla.
Kan inte säga annat än att jag är trött och helt utmattad. Älsklingen min ringde inatt och störde min skönhetssömn, men jag kan ju givetvis inte bli arg på honom. Stackarn var på väg hem alldeles ensam, så jag förlåter bebisen för det. Önskar att han hade kunnat tillbringa kvällen med mig, men han var upptagen med annat och då passade jag på att bjuda över min kära vän.

Dags att stänga ner dumburken och se lite mera tv.
Puss!

Förändringens tid

Utmattad, smärta. Det är vad jag känner just nu, helt totalt slutkörd. Men bra jobbat måste jag säga, att berömma sig själv kan vara bra ibland. Och det är precis vad jag tänker göra, ska unna mig något riktigt gott.
Nu är det dags att hoppa in i duschen, som den lilla skitgris jag är!

balooobaaa


La dolce vita

Jag sitter placerad vid Felicias dator, är det inte min så är det någon annans. Hihi...
Vi har precis ätit en kalasgod middag som vi själa tillagat. Fläskfilé och potatisgratäng, slå det ni!
Felicia speglar sönder sig, jag tror allt att spegeln kommer falla i tusen bitar snart. Men det får ju förbli hennes problem då.
Vi och ett par gäng sköna brudar ska hem till mitt och se på Let's dance av någon anledning, men det är nog bra.

Hoppas på en trevlig kväll och önskar er andra detsamma. Mina trogna och MÅNGA läsare.

PUSS

Det är Robin Hood, jag vill ha...

Godmorgon, godmorgon!

Buffie har vandrat till skolan för typ en timme sen, och här sitter jag färdigfixad i sällskap av Batte.
Trevlans är det må jag säga. Vi börjar skolan om en timme, så lite fritid har vi allt.

Idag ska bli en galet rolig dag, mycket skratt kommer det nog poppa fram från min sida. Kan behövas!


ISCOLD

Tröttheten har hälsat på. Jag har fått sällskap av Buffie och det är dags för oss att krypa till kojs. Vi har haft en trevlig kväll framför tvn och med datorn i högsta hugg. Jag bjöd på pop corn som gick hem hos Buffie, great! isn't it?

Godnatt för mig, jag kikar in imorgon innan skolan kanske.
PUSS

Drömmarnas land

I drömmarnas värld fastnar jag ofta,

När jag bär din gamla kofta.

Då tänker jag ofta på dig.

I drömmarnas värld där är du med mig.

Levande, glädjefull och full av energi,

Allt är i harmoni.

Det känns som verklighet, men jag sitter i min ensamhet och jag vet.

Att drömmarnas land existerar ej, den finns bara inom mig.

Jag flyr dit, där befinner jag mig helst, för är du, jag har blivit frälst.

Du är levande, du är lycklig och du finns.

Det är det bästa jag vet och jag minns.

Minns dig, minns hur det var.

Där finns du, låt mig stanna kvar.

Låt mig stanna kvar.

Du finns, du finns. Och jag minns, jag minns.

 


Sen en tid tillbaka

Det blev en vilodag för mig. Jag har pysslat om mig själv och ätit en riktigt stadig frukost. Nu häller jag i mig te för att halsen ska börja må bra.
Snart är det dags för plugg, ja visst låter det roligt.

Jag hittade en charmig och riktigt snygg bild som föll mig i smaken. Det råkar även vara en kär vän... Titta och beundras av skönheten.


E

Än en gång samma sak. Här sitter jag igen... Men det har sina anledningar. Jag har haft en trevliga kväll, jag kan inte säga annat att jag har för underbara vänner. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa änglar?
Mot slutet föll det några tårar, men det blev bättre som tur är. Jag är glad och står fast vid att jag gjorde rätt.

Om jag kommer iväg till skolan imorgon vet jag ännu inte. På grund av att jag knappt kommer få någon sömn och nu har hostan och förkylningen kommit tillbaka efter några dagars uppehåll. Inget vidare att vara sjuk må jag säga. Men jag tänker i så fall få en del gjort imorgon. Matte behöver pluggas, kanske så att jag tar tag i uppsatsen i historia och ser om det går lika bra som det gjorde när jag började på den idag.
Men som sagt, det återstår att se hur jag gör.

Nu ska jag sova iaf, godnatt..


Inte som man tänkt sig

Här sitter jag forfarande uppe, fast jag borde gått och lagt mig för längesen. Men det är så det är, fastnar vid datorn som alla andra kvällar.
Idag fick Hilda en liten överraskning av mig, och hon blev glad, jätteglad. När man kan göra andra glada letar sig leendet och glädjen fram hos mig med. Underbar känsla.
Imorgon åker hon till August, är glad för hennes skull. Så som hon har längtat.
Fast jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne, happ. Det löser sig!

Nu är det dags för att sova, men om jag kommer till sängen ännu är jag osäker på.

När tankarna tar över allt

Min dag har varit både bra och dålig. Det finns oerhört fler idioter än kloka människor på den här ön. Det är jävligt tydligt!
Att mitt humör har svängt rejält det senaste dagarna är det många som kan intyga, de som fått stå ut med mig. Hoppas att de förstår att jag inte menade något illa med det. 
Att ta en fight med mig nu är det dummaste man kan göra, och det finns det nog någon/några som kommer att inse det i sinom tid. Back off...

Annars så hade jag en trevlig promenad ut till stallet med Maya plus middag, mums.


It's hard to hold a candle

Ny dag, ny vecka, nya tag.
Jag bestämde mig för att vara hemma och vila upp mig idag, men jag ändrade mig. Vill träffa Hilda, hon ska nämligen få en bamsekram för idag är det hennes födelsedag. Tror inte att jag kan säga tillräckligt med grattis, utan det har blivit ett antal nu, eget album i hennes ära blev det på ansiktsboken, grattis sms hit och dit. Jaa, hon förtjänar det.

Skolan kallar snart och jag måste fixa mig. Puss!

CONGRATZ


Bästa sommaren

Nu har jag kommit hem. Hann besöka min bror en kort stund, han åker ju imorgon. Vilket jag tycker är rätt jobbigt, jag behöver ju honom här. Men att lämna Gotland ett tag klandrar jag honom inte för, det gör han så rätt i. En kort stund i solariet blev det, och direkt efteråt kom Z,M och H och hämtade upp mig och så begav vi oss ut med de andra till Högklint. Vi såg på den bästa sommaren, en film som är sjuuuukt bra enligt mig och en film man kan se om och om igen.

Bums, ner i sängen. Om det blir skola imorgon för min del återstår att se.

Imorgon fyller Hilda år, Grattis i förskott till henne. Du är underbar.


Vägen som leder mig bort



Det här stället väntar på mig den 18:e april, ta mig härifrån, nu nu NU!

You're my sun when the rain is falling

Sömnen har tagits igen, fast har hört att man inte kan ta igen sömn och det kan nog stämma trots allt. Tog mig inte upp förrän för ca en timme sedan. Huvudet värker och det enda jag fått i mig är en kopp te, inge vidare.
Gårkvällen var trevlig, men tröttheten tog över och för min del slutade kvällen på det dåligaste sätt man kunnat tänka sig.
Idag känns det lite bättre iaf, jag är sugen på att ta mig bort för att sola men jag får se vad som inträffar resterande tid av den här söndagen.

All around

Jag är klar! Nyduschad och fixad, I'm looking good, taha!
Inte har jag tagit någon vila fast jag hade behövt det, äh jag tar igen sömnen imorgon.
Om ca 45 minuter kommer det gäster hem hit, eller hem till Härlins menar jag. Men jag har ju bosatt mig här just nu, så det känns som hemma. 
Jag är rejält trött, känner mig en aning borta, så jag är i min egna värld just nu.

Musik och facebook, bra kombination. Smell you later.




SICK AND TIRED

Dålig sömn, stallhelg, städande och kalasfirande. Det är vad som skett och även ännu kommer att ske.
Jag har fått alldeles för lite sömn pga dumskallar som inte direkt visade upp sina bästa sidor.
Idag har jag hunnit med att fodra, rida och även köra uppe på det. Man kan inte säga annat än att jag är trött, besvikelsen hänger fortfarande en smula kvar. Sånt man får ta, ser i alla fall fram emot en sovmorgon och lugn och ro imorgon, det ska bli underbart!


överallt

Tjabahej!

Jag sitter hemma hos Härlins! Första skoldagen flöt på bra, vidare till stallet och sen blev stoppet här. De andra är på fest och jag valde att inte följa med. Ångrar det inte. Jag har hunnit med att hjälpa mamma Marie med hennes splitternya telefon, fikat och gått en sväng med hunden. Bra jobbat!


Fullspäckat

DAGEN:

Idag började dagen med en runda på stan med självaste Felicia Härlin. Hon köpte presenter och jag gick i princip med och var smakråd. Jag hittade en jeansklänning inne på Carlings som föll mig i smaken, men är man pank så är man, that's bad!

Kladdkaka ramlade ner i magen väl hemma hos Felicia och efter det var det stallet som gällde. Det gick väldans bra idag och jag är oerhört stolt över min lille Pami.

Just nu:

Nyduschad och fixad, det som återstår är att måla naglarna och så tänkte jag nog unna mig en kopp te uppe på det! Smarrigt värre.
Imorgon är det tillbaka till plugget, känns verkligen inte som det. Och enligt min mening är det helt värdelöst att börja på en fredag, vi kunde då lika gärna börjat på måndag?

Nu är det dags för mig att pysa, God Afton.

Galenskap

Igårkväll hamnade jag hemma hos Felicia med L, M, J och O.
Det som var planerat var väl att se en film, men det blev som det brukar bli. Att vi sitter och pratar i stället, mer socialt och trevligare om jag får bestämma.
Det blev alltså en stört skön kväll, tack för det.

Nej, snart kommer traktorn som ska eskortera mig in till stan, smell you later.

It's time

Nu är det dags för att åka skidor med lillskiten, sen bär det av emot mormor och morfar.
Hörs senare.

Lyckorus

Nu sitter jag här, så som alla morgnar brukar börja. Eller klockan är över tolv, men det har ingen betydelse. Igår hade jag en riktigt bra dag med Hilda. Vi var ute i princip hela dagen, väldigt nyttigt!
Trots att jag var genomförkyld, idag är det ju inte direkt bättre. Men man är ju dum om man förväntat sig något annat.
Jag ska snart försöka få med mig mamma att åka skidor, men jag tror att det kommer bli en förlust för min del.
Men, man kan ju alltid ge det ett försök.


Kristallklart

Aktiv dag kan man säga. Först blev det att ut och köra Pam en sväng i skogen, Hilda följde med som sällskap.
Vidare hem till Hilda för att äta och så var det bara att bege sig ut till Träkumla där hennes lille bebis står. Masken, som han nu kallas. Så det blev en ridtur i skogen för vår del och jag kan inte säga annat än att det var hur mysigt och härligt som helst. Det var roligt att få komma ut och rida en sväng, det var ett tag sen sist och hästarna verkade uppskatta det lika mycket som vi gjorde.

Vad kvällen erbjuder återstår att se, men jag satsar nog på en film och vila.
Imorgon hoppas jag på att få med mamma och Wilma ut till Svaide stugan för att åka skidor och skridskor om det går.

Skin som den sol du e

Sitter fortfarande klistrad vid datorn, har inte ens fixat något att äta. Nej, inget vettigt gjort idag. Det enda jag lyckats göra var att åka och sola en sväng med pappa.
Ska försöka fixa till något att äta nu, och sen får jag sällskap av min lilla bumbibjörn. Mysigt mysigt.
Mamsen tar sitt pick och pack och kommer hem ikväll också, och det ska bli trevlans.

tänkte bjuda på en bild ifrån nyår, verkar bara vara jag som lyckats sätta posen..


Left behind

Dagarna flyger iväg, och jag har välkomnat året 2010 på både bra och dåliga sätt trots att det bara är 3:e januari idag.
Senaste dagarna har erbjudit sena nätter, skratt, bad, ett par nya vänner som jag förövrigt är glad över att jag träffat. Tack till Lina, Felicia och Julia för det. STÖRT sköna brudar, det gillar jag.
Jag kan inte klaga, utan hoppas på ett sten skönt år. När det kommer till nyårslöften så har jag löften jag lovat mig själv att klara av, inget jag presenterar öppet för då brukar det gå med förlust. Men varje dag ska jag påminna mig själv om löftena mina.

Gårkvällen var hur trevlig som helst, tidigare under dagen var det allt annat än trevligt men underbara vänner kan ändra på detta.
Sebbe och Hilda kom över för att se en film tillsammans med mig, men det blev inte mycket filmtittande överhuvudtaget, däremot en massa prat som skulle kunna fortsätta i evigheter.
Alltså allt annat än en dålig kväll för min del. Sebbe träffar man inte ofta, och det märks hur galet mycket man saknar den killen. Bättre människa får man leta efter.

RSS 2.0