Du finns i min själ

Halloj i stugan!

Eftersom att jag fått berättat för mig att jag börjat bli dålig på att uppdatera så borde jag kanske skärpa till mig.
Så det här inlägget blir tillägnat DIG Rebecka! Hoppas att du är nöjd nu;)

Det har varit en heldag med filmteamet idag. Historian var inställd, så efter påsklunchen tog jag Maya under armen och gick en vända på stan. Jag fick med mig ett par shorts och ett linne hem, ser riktigt fram emot att kunna använda det i Egypten.

Det blev stallet med Maya och Felicia. Vi körde Pam och Precent, vi hakade på Maya en stund i skogen och så blev det två varv på banan. Närmare bestämt klockan fem var det dags för Felicia att köra provlopp med Petronella, vilket gick galant. Jag fick ett par bra bilder, mästerfotograf som jag är.

Sista skoldagen innan lovet imorgon, kan det bli mycket bättre?

PUSS

När regnet öser ner

Jag fick gå ifrån skolan en timme tidigare idag för att vaccineras, här klagar man inte.
Det satt perfekt att få gå tidigare.

Hämtat ut nya bikinis som jag har beställt och dem var verkligen perfekta må jag säga. Nu är det inte långt kvar tills vi reser till Egypten, åh så jag längtar.
Jag hade tänkt spendera kvällen med en bra film eller något bra tv-program. Får se vilket av det det blir.

Imorgon är det mattedag, vad allt nu det innebär. Hoppas bara på att dagen inte blir alltför lång.

BYE

Du finns kvar någonstans där inom mig

...bara jag letar riktigt noga

Då var det sommartid, klockan är framställd en timme. Tänk att jag egentligen kunde ha gått upp nu, crazy.
Vanlig skoldag väntar, skönt med det vanliga rutinerna trots allt.
Jag ska närsom ta mig en promenad till skolan, så jag kikar in senare med något inlägg eller två!

PUSS


Du vill ta igen det du förlorat

Helgen har bjudit på både fest och lugnare tillställningar.
Igår firade vi Emma. Det blev riktigt trevligt, inte lika fartfyllt som det tidigare helgerna. Vilket är ett stort plus! För inte orkar man ligga helt död i sängen hela dagen?
Jag har precis gjort klart min uppsats i filosofi, den skulle egentligen varit inlämnad i fredags. Men pga olika anledningar har jag inte tagit tag i det.
Nu är jag iaf klar och jag får hoppas att jag har fattat rätt i hur man skriver. Det återstår att se.

Nu är det Gossip Girl som lockar och jag ska avnjuta varenda minut av det.
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!

PUSS

Varje låt har ett avslut



Idag blev det en hemmakväll precis som jag hade förutspått. Jag är helt och hållet slutkörd.
Jenny, Fredrik och lilla Isolde är här på middag. Lite social har jag varit, trots tröttheten. Lite Musses klubbhus blev det med Isolde, jag älskar Disney!
Imorgon är dagen färdigplanerad. In emot staden, eventuellt stallet och så blir det födesledagsmiddag med ett par goda vänner hemma hos Emma som fyllt år. Det kommer bli en mysig kväll!


Säg ingenting till mig

Pigg och glad? Nej inte helt och hållet. Jag är glad, trötter och har träningsvärk. Stackars mig.
Idag är det filmfestival i skolan, vilket betyder att vi skall se på film hela dagen. Jag kan inte klaga.
Hilda är saknad, och hon har inte ens varit borta en vecka ännu. Men jag kämpar på med allt möjligt så tiden kommer att flyga iväg, hoppas jag! :)

Dags att möta upp Mattias och vandra iväg.
PUSS

Lose control

Gårkvällen var mycket trevlig. Vi var ett par stycken hemma hos Marcus. För min del blev det lugnt och det gjorde jag alldeles rätt i med.
Nu sitter jag fast här i matte pluggandet. Jag ska erkänna att jag aldrig känt mig såhär värdelös. Jag vill bara klara det, men eftersom att det inte går framåt så har jag bara negativa tankar i huvudet.
Jag kan ju det här egentligen, men hur ska man klara det som man missat när man inte fattar förklaringarna i boken och ingen kan hjälpa en?
Nej jag vet inte, jag får se hur det blir. Humöret är iallafall förstört denna dag.
kämpa på, ge inte upp...

Far away from home

Ännu en fullt planerad helg. I fredags firade vi Emma, igår var jag hemma hos familjen Härlin och firade Felicia osm fyller 17 imorgon.
idag har jag ägnat tid till att gå en lång promenad med min lille bebis Busan. Det var mysigt och glädjespridande att se henne springa runt och göra allt annat än att lyssna på mig. Då är allt som det brukar!

Den här veckan kommer inte bestå av vanliga skoldagar. Imorgon är det framtidsdag, vilket innebär att man ska runt och lyssna på olika föreläsningar. Tisdag=ledig, onsdag=torrfilming, Torsdag= vanlig dag och sist fredagen som kommer bestå av filmer hela dagen, FILMFESTIVAL med andra ord.

PUSS


När ilskan tar över

Haft dagarna fullspäckade och när jag väl tänkt skriva har jag varit alldeles för trött.
Helgen var trevlig, oklar, skrattretande men ändå fylld med roligheter. Det är så det brukar vara när jag är i sällskap av Hilda. Och jag älskar det mer eller mindre.

Min dag har varit upp och ner, men när jag och Felicia väl kom ut till stallet så släppte allt. Jag tror att allt skratt gjorde oss båda gott just nu.
Det är snart lov igen, så jag längtar. Lite verkar redan vara planerat, och det är att ta mig bort ifrån den här ön, det kan vara nyttigt ibland om inte SKÖNT.


Back to school

Mycket har hänt sen sist. Lina stackarn ligger på sjukhuset och väntar på att få opereras. Hon har brutit foten och det ser inte alls bra ut, jag lider med henne. Men så fort hon är därifrån tänkte jag hjälpa henne med det enda och det andra. Helt enkelt hålla henne sällskap. Kanske besöker henne imorgon.

Snart bär de av till Felicia. Pingvinen hämtar upp mig om tio min, så det blir en filmkväll tror jag. Tråkigt att Lina inte kan vara med.

PUSS

Du måste stå på dig



Ett antal ärenden uträttade igår, det går framåt känner jag. Snart bär det av in till staden med Emma. Vi möter upp Fanny lite senare med.  Vid tre är det dags för mig att bli ompysslad och jag väntar med spänning. Ska bli så skönt och roligt med lite färg och klipp av skallen!
Ett ärende kvar att genomföra idag, eller ska rättare sagt se om det blir så som jag tänkt mig. I'm excited.

Förresten, bjuder på en bild på mig själv. Var sugen på att testa webcamen på min nye lille införskaffade bebis.

PUSS

All day long

Igår såg jag till att bara ta det lugnt och pyssla om mig själv, vilket behövdes. Det kliade i fingrarna och i hela kroppen, men jag sov ut ordentligt, vilade upp mig och såg på one tree hill. Det höll enda dram till fem tiden ungefär, sen så började jag pyssla och ha mig.
Men jag tog åtminstone en vilodag, och det var riktigt bra gjort!

På kvällen klarade jag inte av att vara hemma längre så jag följde med Lina hem till Olga en stund, där låg sötnosen Felicia också. In emot nattetid kom två gossar och hämtade upp mig och Lina för lite äventyr. Det gick inte som vi planerat så vi tog oss tillbaka in till stan igen.

Idag ska jag försöka att få lite studiero och gå endel ärenden, vad kvällen bjuder på får jag se senare. Hade inte varit helt fel att träffa Hilda!

PUSS

Följer dig


Trots att vi setts en hel del så saknar jag henne redan, det är ju helt galet!
Idag blev det en vända på stan, fick med mig en plånbok hem.
ikväll blir det lugnt, jag och mamma ska se en film.
Flickan heter den, får vi se vad den får för betyg, återkommer om det senare!


Det hörs på stegen där du går

Det är en bra dag idag, det bara är det. Jag funderar på att lyfta röven ur soffan och ta mig in till staden och möta upp piggsvinen. Tror att dem ska äta, så jag följer nog med som sällskap, köper kanske en kaffe eller liknande.
Något som är bra för halsen åtminstone.

Mor min har kommit hem, jag fick en tröja av henne. inte hunnit tacka för den eftersom att hon jobbar.
Jag har fått lite saker gjorda idag, det är pluspoäng till mig. Idag ska det nog bokas tid vid frissan, jag får se. Men det lutar åt det iaf, kalufsen behöver fixas.

Skriver antagligen senare.
PUSS

RSS 2.0