Du finns i mitt hjärta

Om bara några minuter får jag fin besök. Ska försöka lyckas tigga till mig lite massage, jag måste bara bli av med knutarna åtminstone.
Det bjuds på film och gottis denna söndag kväll!


Karusell

Vad ska jag säga? Jag och Hilda flippade ur igår, precis som vi sagt redan innan kvällen börjat att det skulle bli så. All in för hela slanten, och humöret var på topp. Hade en sjukt rolig kväll, men frågan är om jag och Hilda verkligen borde festa tillsammans, det är ju så flippat och det går bara utför, haha! Vad är det för dumheter jag skriver. klart vi ska festa tillsammans, vi är festen.
Det blev kanske lite för mycket av det goda igår, men har inte fått lida något överdriver över det.

ikväll blir det hur lugnt som helst. Emma kommer nog bort och vi ska se en film var det tänkt.
Hur ser er kväll ut?

I follow you

Nu sitter jag och Hilda hemma hos mig med ett glas vitt. Vi är taggade till tusen, och ser framemot en riktigt party kväll. Och det kommer nog bli riktigt awesome! kan inte bli annat med Hilda som sällskap!
Nu kör vi, ha en trevlig kväll allesammans. För det ska iaf vi ha!

Det är dags att tänka efter

Nyligen hemkommen. Varit på Bageriet med pappa och Wilma. Jag åt Foaccia med mozarella och pesto, extremt gott och mätt blevjag också. Ett pluspoäng i kanten där. Snart ska jag ta tag i att dammsuga lite, sen kommer Hilda bort. Hoppas på en bra kväll!

PUSS

Först då kan jag vara din vän

Jag är redan vaken, varför fattar jag inte. Men det är jag iallafall. Sitter vid nya mini datorn, den är riktigt läcker och jag känner mig jättenöjd över mitt köp. Kan ju börja att berätta lite om gårdagen.

Efter skolan gick jag och Hilda in på stan, jag handlade en blus och en bikini överdel, Bytte också skjortan som jag fick av Emma och Fanny eftersom att den var för stor. Så jag fick med mig lite smått och gott hem igår.
Kvällen bjöd på god mat hemma hos Julia, vidare bort till Oliver med Niclas där Fanny och Emma befann sig. Vi spelade alfapet, och när Niclas vek av tog vi en runda hem till fröken Härlin.

Och vet ni vad? Jag är överväldigad att man kan börja se alfalten igen. Snön börjar försvinna, och det gör mig bara gladare och gladare för varje liten del som smälter bort. Våren känns inte alltför långt borta längre.

Ikväll blir det bus på gång, det ses fram emot. Hilda, nu kör vi.

PUSS


Skulle du gjort detsamma för mig?

Dagen har gjort underverk. Fick en del saker gjorda. Något jag borde tagit tag i för längesen. Det kändes jättebra, aldrig förstått att det skulle kunna kännas så. Men jag är glad för att jag valde att göra det, trots mina tvivel.
Redovisning gick helt okej, bättre än väntat. Stolt över mig själv som klarade av det så bra, redovisningar har alltid varit min största fobi.
Men jag är nöjd med min insats!



En gång är ingen gång

Blev en dag med Mattias och Viktor på stan på jakt efter kläder till Mattias. Efter många om och men köpte han en tröja iaf, första gången på typ två år?
Bra jobbat där, kände mig rätt nöjd eftersom han köpte tröjan som jag plockade fram.

Annars då? Piggsvinen kom hit och så fixade vi lite mat. Nu är vi fyra piggsvin som sitter här och glor.
Riktigt trevligt. Dem försöker övertala mig att följa med på sävefesten, men jag är inte sådär supersugen på det, får se. Kanske lyckas dem övertala mig, tiihi.

PUSSS

Var det värt det?

Ja, vad har hänt idag? Ska jag börja med det dåliga? Ja jag kör på.
-Mobil borttappad/snodd? Svårt att tro att någon vill sno en gammal tegelsten, så får hoppas på det bästa!

-Check om reklamationen gått igenom på min andra mobil. Vad händer? Jo, k*rringen rent ut sagt, hade skickat in fel papper, så det skulle hon skicka om idag. Endel kan tydligen inte ens sina arbetsuppgifter, BAD!

-Huvudvärken och tröttheten har förföljt mig hela dan, sjukdomar ska det inte bli här inte.

Positiva rundan
- Mina efterlängtade skor kom, hur snygga som helst.
- Fick hem en ansiktsmask idag, den ska användas nu på momangen.
- Fixade någon frysprodukt för mina vårtor, fast om den funkar återstår att se.



Det är dags att tänka efter

Inte har jag tagit det lugnt hela dagen, fast det var meningen och verkligen hade behövt det. Men jag vilade iaf ett bra tag, men resten av tiden har jag rensat ur hela rummet, då menar jag HELA! Jag är inte helt klar ännu, får fortsätta imorgon.
Då blir det skola för min del, och efter skolan ska det göras lite ärenden på stan. Bland annat ska jag in och klaga på expert, jag skulle få svar samma dag om reklamationen gick igenom sa hon, annars antar man att man får svar dagen efter då med tanke på att hon sa att man fick svar samma dag oftast. Inte har jag fått det, riktigt trött på den där alla problem de ställt till med nu.

Nu är det os jag sitter bänkad framför, och därefter väntar sängen.

Så jag säger godnatt!

When love takes over

Idag är jag bara hemma, jag behövde det. Kroppen säger ifrån och jag måste ta tag i sömnen nu. Men ja, det är lättare sagt än gjort.
Jag gick precis upp, men skulle kunna somna om hur lätt som helst. Känner mig inte alls helt frisk, men lite mat kanske kan underlätta.
En film vore inte helt fel, det får det kanske bli. Funderar även på att börja fixa rummet, för där ska det ske en hel del förändringar i veckan vill jag lova. Längtar efter resultatet!

Ha en bra dag, jag ska satsa på att bli av med en huvudvärk och göda mig själv!


Simma lugnt, så att säga

Happyface

Även denna helg har varit hur bra som helst. Först i fredags var det middag hos Olga med underhållande lekar och människor. Emot slutet av kvällen smet jag och Olivia iväg med ett gäng grabbar. Dem visade sig vara lite tråkigare än vad vi var, vi hittade snabbt en plats på dansgolvet och där var vi resten av kvällen.
Lördagen gick först väldigt segt framåt, jag ville helst av allt bara sova. Lina kom på bort, och vi tg vårt pick och pack bort till affären med mamma. Handlade allt inför kvällen och slutsumman var lite märklig om jag får säga det själv. Hur stor är risken att det går på exakt 666 kr?!

Allt fixades och kvällen blev bättre än jag väntat mig. Tack till alla som kom och gjorde en bra kväll med singstar, mat och lekar.

Söndag, jag fixade klart psykologi arbetet och mot kvällen blev det bio med ett gäng vänner och därefter stod mat på schemat.

Oj oj oj vilken bra helg säger jag, inträffade en hel del sjuka grejer som jag bara kan skratta åt såhär nu efter. Ibland är jag för skön. En sen lördag natt flög den här kommentaren ut:"Din röst låter precis som ett dataspel" (citat av en viss fröken Gustavsson.)

En berättelse

Dagen har bestått av skola,bad, one tree hill och en behövlig tupplur. Jag är galet trött må jag säga. Badet idag skulle man mer kunna kalla vattengympa än livräddning enligt min mening. Det var väl helt okej, men jag var ju inte sådär jättesugen och taggad på det. Men det var bara att köra på.
Dagen har bestått av skratt, åh så mycket jag behövde det. Jag tror att Hilda och Rebecka var lika trötta som jag idag, det märktes på sista lektionen.

Nu sitter jag mest och tar det lugnt, föll för en bok som jag hittade när vi var på väg utifrån biblioteket. Det blir nog att läsa den istället för den andra jag lånat. Tänkte börja nu, så får vi se om den lever upp till mina

förväntningar!

Some say love, it is a river

Kan inte påstå att bloggandet går framåt, men är man en "busy woman" så är man. På senaste har det hänt en hel del, både bra och dåliga saker. Men allting löser sig, det kan bara ta lite tid ibland. 
Idag blev det en vända på stan med Felicia, Lina, Olivia och Johanna, fast Johanna dumpade oss rätt fort för att äta istället. (sad face)

Marie mötte upp oss andra och vi tog en lunch ihop. Jag och Lina fick en present köpt, riktigt bra present tycker jag. Får hoppas på att födelsedagsbarnet blir lika nöjd. 
Och för TREDJE gången lämnade jag in min mobil, nu för reklamation. Sämsta köp jag nägonsin gjort, hoppas verkligen att reklamationen går igenom. Annars är det jag som blir galen. what to do, what to do. 

Nu blir det lite mer os-tittande. Börjar jag att se, kan jag inte sluta. Inge vidare. 

PUSS
 


F

"Du äger mitt hjärta, du håller mitt liv uppe in i det sista.
Allt händer på en och samma gång. Men en sak vet jag, det är att jag aldrig kommer ge upp dig.
Jag älskar digså obeskrivligt mycket. Du är min ängel som ger mig kraften när jag inte har den kvar.
Du är föralltid ngt i mitt inre, mitt inre jag <3"

Mycket kan hända med tiden, det vet jag, det har jag lärt mig. Människor kommer och går. Jag hittade denna text som jag en gång skrev, om en då så kär vän. Men jag gav upp, vi gav upp. Kraften försvann och nu är tiden ute för alldeles för längesen. Du försvann för längesen.

Make me smile for a while

Vart ska jag börja? Har inte haft särskilt mycket tillgång till en dator, men nu har jagt löst det provisoriskt.
Helgen har känts oändlig och jag har spenderat den på annat håll. Har nämligen bosatt mig hos Fanny i helgen. Det har varit hur mysigt och trevligt som helst.
Men nu är det back on track igen, jag har gjort en massa roliga grejer i helgen foch lagt plugget på hyllan. Jag är stressad och tycker hela grejen är grymt jobbig, men jag måste få det gjort. Sisådär spenderar jag min alla hjärtans dag.
Men jag har dock alltid tyckt att det är en överskattad dag, inte märkvärdigare än andra dagar.

Ska nog lägga mig och se en film eller något liknande.


PUSS

Perfect night

En härlig kväll med delar av familjen Härlins och så Lina förstås! Hilda fick förhinder, tråkigt nog. Men kvällen var trevlig och tack för alla presenter, jag är så glad och nöjd så.
Om några minuter är det slut som 17-åring och välkommen in till vuxenlivet, eller?
Känns helmysko, men det ska bli riktigt jävla roligt ska jag säga! Tjoho.

Ville bara tacka för kvällen, den var grym.
Så tack till Härlins och Lina!

PUSS

Ps. nästa gång jag skriver är jag 18!!

Big day

Nu har jag slösat allt för mycket tid framför datorn. Farmor kom förbi och tog en fika och jag fick present, happyface:)
Pratat med Emma en lång stund i telefon nyss, vi hade mycket att prata om kände jag. Skönt att få prata med henne någon gång då och då, så det tackar jag för. För det bjöd på mycket skratt, wonder why. ;)

Det är vad jag hunnit med, plus att jag dammsugit lägenheten. Men inte ett en gnutta plugg, det är inte alls bra gjort av mig. För nu måste jag börja fixa mig inför kvällen, får finbesök jag. God mat och trevligt sällskap, det kan inte bli bättre.

Tittar kanske in en stund senare.
PUSS

När känslorna slår runt

Ny dag, nya tag. Tröttheten tog över idag, och det ledde till ett riktigt kasst humör, så som det flesta av dagarna sett ut.
Jag skippade svenskan, lånade bara en bok som var en av uppgifterna på dagens lektion. Jag sov en liten stund, men inte tillräckligt länge. Behöver ta igen sömnen och komma i balans igen, det är lättare sagt än gjort.

Jag har iallafall två dagar att se framemot. Imorgonkväll kommer familjen Härlins hit plus Lina, för lite mat och mys, fira mig. Ska bli supertrevligt. På torsdag är det planer på att gå ut och äta med mamma. Jag får ha det i tankarna så ska nog dagarna kunna flyta på någorlunda bra.

Jag ska nog fixa till middag till mig och mamma ikväll, det förtjänar hon.




Familjen Horn

Bild, samhäll/historia, indesign/textkommunikation. Där har vi min skoldag kortfattat.
Efter skoldagen blev det stan för min del, köpte endast nödvändigheter, inte likt mig. Men det är åtminstone framsteg.
Efter stan blev det ett besök vid pappa. Han bjöd på mat, så min mage var glad när jag begav mig därifrån.
Det är konstigt hur saker varit och hur det kan bli. Min farfar var tydligen ett stort fan av Maritza Horn, mamma till Melissa Horn. Och jag älskar ju Melissa mer än något annat. Hur stor är chansen?
Jag blev chockad, men på ett bra sätt. Det gjorde mig glad inombords, men visst är det lite mysko allt.





wasted

Här var alla pigga och glada en måndag morgon, amazing.
Jag är redo och klar för att bege mig till skolan, men det är inte riktigt dags att börja vandra dit ännu.
Jag har inte mycket mer att tillägga än att säga godmorgon. Var nog bara det jag ville ha sagt. ^^
And, have a nice day.

Puss

always on my mind



Blev en väldans lugn kväll, jag är nöjd och glad. Kammade hem lite smått och gått på min nya favorit sida, grymma priser, jajemän.
Har haft en ytterst trevlig helg, hur bra som helst. Dock kunde jag inte skriva klart mina arbeten pga att word krånglade, så får fixa till det imorgon i skolan tror jag.
Nu ere dags att hoppa i säng som jag brukar säga, eller bums i säng. Tidigare än vanligt, så jag hoppas på att somna tidigare än vanligt med.

PUSS på er

Hello there

Idag var det släktkalas hemma hos Nilssons/Westerlunds för hela slanten. Eftersom att mor min åker iväg nästa helg så fick vi fira mig idag ist, ytterst trevligt!

Snart står det mat på schemat, och jag borde ha hunnit med lite plugg. Men det var sämre på den fronten, ska åtminstone hinna skriva klart mina skolarbeten senare.

PUSS

Break your heart

Gårkvällen hos Hilda blev hur bra som helst, fullproppat med en massa roligheter. Det gillar vi.
Så jag får tacka alla för er som gjorde kvällen, och framförallt Hida.
Det blev väldigt sent får våran del, men inte klagar jag för det. Jag har hunnit med att skriva klart mitt reportage, eller inte helt klart, men nästan. Besökt mormor och morfar och nu är jag och resten av familjen bänkade framför melodifestivalen, inte för att det intresserar mig så mycket, låtarna är ju bara sämre för varje år som går.
Men det blir en lugn kväll med andra ord, släkten kommer hit för att fira mig imorgon.



I cannot sleep, I cannot dream tonight

Dåligt med uppdatering pga det krånglar varje gång jag ska försöka. Jag tror att Gud straffar mig, men har inte kommit på anledningen till det.

Dålig start på dagen, försov mig och när man tog en titt ut genom fönstret blev det inte bättre heller. Men fick som tur var skjuts till skolan. Väl framme i skolan satt vi oss ner med gruppen och började planera vår reklamfilm, det ska bli awesome!
Efter skoldagen spenderade jag ett par timmar hemma hos pappa, där både Robin och Oliver var, mycket trevligt. Klockan sju gav jag mig iväg med Ronja och Hilda på Mary Kay kurs, ansiktsvård. Det var sjukt intressant och man fick lära sig så mycket, jag vill ha alla produkter NU! Får önska mig i födelsedagspresent, inga billiga grejer men dem verkar vara värda priset.

Back again

Tidigare ikväll kom Sara hit, vi tog oss en promenad tillsammans bort till Visborg. Glada miner uppstod när man fick träffa på sina gamla goa killar! Helt klart det som saknas mest, det var precis som det alltid varit.
Det var på den tiden allting handlade om allting annat än skola, dem gjorde skoldagen helt enkelt. Bästa!

PH blev det ikväll, inget jag har följt överhuvudtaget. Men finalen är rolig, om dem väljer att dela på pengarna eller inte. Att Jackie skulle vinna visste jag redan, för det var en viss herre som börjar på M som inte kunde knipa.
Nu borde jag sova, så att jag kommer upp imorgonbitti. För då är det skola vare sig jag vill eller ej.

GODNATT


Weakness

Jag har inte fått något alls uträttat idag, bra eller dåligt? Dåligt, inte alls bra gjort av mig. Jag kom inte  ur sängen på flera timmar, har med andra ord stannat hemma idag. Känt mig lite halvkrasslig, så det var väl lika bra. Jag hoppas på att Sara snart tänker pallra sig hit och muntra upp mig, hade varit ett pluspoäng. Vi ska till Visborg på Athenekväll, jag hoppas att det blir roligt. Ser verkligen fram emot det. :)
One tree hill är på tv, och jag kan då inte missa det!

PUSS






Jag ska sakna dig imorgon

Blogg.se har inte funkat för min del, sen glömde jag bort att skriva igår. Så det får bli idag.
Helgen hade mycket att bjuda på, och det var en för jävla bra helg, oj oj oj.
Firandet av Olivia var hur trevligt som helst.

Idag har jag inte gjort så mycket, och det händer inte mycket mer nu heller.
Jag har en rejält dålig kväll och jag mår inte alls bra.
Men man ska inte klaga, allt löser sig väl alltid någon gång.

Nu är det dags för tv tittande och lite plugg.

RSS 2.0